De donkere dagen rond Kerstmis brengen vaak een mix van vreugde en warmte met zich mee, maar ze kunnen ook een scherpe herinnering zijn aan de eenzaamheid die sommige ouderen ervaren.

Terwijl de wereld om hen heen wordt verlicht met feestelijke versieringen, stralende kerstbomen en het geluid van lachende gezinnen, voelen veel oudere mensen in intramurale zorg zich geïsoleerd en alleen.

Familie die ver weg woont, komt niet altijd langs tijdens deze dagen. Familie die ze graag tijdens deze dagen bij ze willen hebben. Met virtual reality kunnen we dit mogelijk maken. De VR bieb brengt de kerstgedachte naar deze mensen toe!

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig – jij helpt ons degenen te vinden die het het meest nodig hebben.

  • Laat ons weten welke cliënt jij de kerstgedachte gunt: Ken je een cliënt in een zorginstelling wiens familie ver weg woont en die zich eenzaam voelt tijdens de feestdagen? Dit is je kans om hun kerst onvergetelijk te maken.
  • Vertel het verhaal: Wie, wat, waar. Je kent het wel. We willen het persoonlijke verhaal kennen en begrijpen waarom deze kerstboodschap in VR zo belangrijk is!
  • Wij regelen de magie: Ons team zorgt ervoor dat de boodschap wordt opgenomen. Het enige wat je hoeft te regelen is een moment waarop we langs kunnen komen om de kerstboodschap te laten zien aan je cliënt.

De prijs?

Een glimlach op het gezicht van een eenzame ziel, een sprankje vreugde en het gevoel van verbondenheid. Eigenlijk is dat de meest waardevolle prijs die er is. Maar die virtual reality ervaring is natuurlijk ook top. We verloten een prachtige kerstervaring in Virtual Reality onder deelnemende zorgorganisaties.

Doe mee en verspreid de kerstgedachte!

Laten we samenwerken om deze kerst onvergetelijk te maken voor de ouderen in zorginstellingen. Help ons die ene cliënt te vinden die de warmte van familie het meest nodig heeft tijdens de feestdagen!

Aanmelden

Denk je nu: yes, ik weet iemand! Top. Aanmelden kan tot en met 16 november. Meld je cliënt nu snel aan via ons aanmeldformulier.