Stagevacatures

MBO – HBO Communicatie of Online content creator

Leren door middel van virtual reality! Voor de afstudeerperiode is de VR Bieb op zoek naar een communicatie student die interesse heeft in nieuwe technologieën en niet bang is om eigen initiatief te nemen. De VR Bieb is een bedrijf dat virtual reality trainingen maakt. Op dit moment doen we dit voornamelijk voor de zorgsector. We zijn de het afgelopen jaar hard gegroeid en dit willen we graag volhouden. Je gaat samen met onze communicatie-adviseur werken aan onze nieuwe strategie, maken van veel content en leren hoe je kan filmen in VR! We bieden je goede begeleiding, veel eigen inbreng, een kijkje in de nieuwste (VR/AR) technologieën en een vaste werkplaats in Leeuwarden. We zijn opzoek naar de volgende persoon:

  • –  Ondernemend en eigen indicatief initiatief neemt
  • –  Verstand van online communicatiemiddelen
  • –  Interesse heeft in het leren filmen/editen van 360 graden videografie
  • –  Basiskennis van Adobe programma’s
  • –  Niet bang is om erop uit te gaan om content te maken

Afstudeeropdracht

Voor de afstudeeropdracht hebben wij een vraagstuk liggen over hoe communicatie kan bijdragen de bestaande klanten bij elkaar kan brengen. Het doel hiervan is om een community te vormen. Maar hoe?

De VR Bieb als organisatie

De VR Bieb is bedrijf vol gepassioneerde werknemers die elke dag met nieuwe ideeën komen om ons platform nog mooier te maken. In ons eigen kantoor in Leeuwarden is altijd genoeg plek om te werken maar we gaan ook vaak op pad om content te maken. Spreekt deze vacature je wel aan en wil je meer weten? Mail dan naar dennis@vrbieb.nl voor een gesprek.

HBO CMD (of vergelijkbaar)

Leren door middel van virtual reality! Voor de afstudeerperiode is de VR Bieb op zoek naar een CMD student die interesse heeft in nieuwe technologieën en niet bang is om eigen initiatief te nemen. De VR Bieb is een bedrijf dat virtual reality trainingen maakt. Op dit moment doen we dit voornamelijk voor de zorgsector. We zijn de het afgelopen jaar hard gegroeid en dit willen we graag volhouden. Je gaat samen met ons hele team werken aan het bouwen van het community platform (hoe dat bepaal jij!), bezig met de re-branding van de huisstijl en nog veel meer interessante dingen. We bieden je goede begeleiding, veel eigen inbreng, een kijkje in de nieuwste (VR/AR) technologieën, kans om te leren filmen is 360 graden en een vaste werkplaats in Leeuwarden. We zijn opzoek naar de volgende persoon:

  • –  Ondernemend en eigen indicatief initiatief neemt
  • –  Verstand van bouwen van platformen (geen specifieke voorkeur)
  • –  Interesse heeft in het leren filmen/editen van 360 graden videografie
  • –  Basiskennis van Adobe programma’s

Afstudeeropdracht

Voor de afstudeeropdracht hebben wij een vraagstuk liggen over bouwen van een community platform mijnvrbieb.nl. Het doel hiervan is om een community te vormen. Maar hoe en hoe ziet dat eruit?

De VR Bieb als organisatie

De VR Bieb is bedrijf vol gepassioneerde werknemers die elke dag met nieuwe ideeën komen om ons platform nog mooier te maken. In ons eigen kantoor in Leeuwarden is altijd genoeg plek om te werken maar we gaan ook vaak op pad om inspiratie op te doen in de steeds sneller veranderende VR/AR wereld. Spreekt deze vacature je wel aan en wil je meer weten? Mail dan naar dennis@vrbieb.nl voor een gesprek.