Prijzen

Wij willen dat iedereen morgen kan starten met Virtual Reality trainingen. Dit kan al vanaf 199,- per maand per bril (excl. VR bril). Wij begrijpen ook dat er specifieke wensen zijn voor jouw organisatie. Daarom kun je, naast het basisabonnement, kiezen uit een aantal opties om het trainen nog makkelijker en efficiënter in te zetten.

€ 99,-

per bril per maand*

De VR Bieb start met ca. 14 scenario’s. Elk kwartaal wordt er minimaal 1 scenario aan toegevoegd. Met een abonnement is er toegang tot alle scenario’s. Zo vaak en zoveel je wilt. 

Bij het maken van een scenario zal het thema gezamenlijk bepaald worden. Na een voorselectie krijgt elke abonnee (per bril) een stem om een thema te kiezen

Ondanks het gebruikersgemak om een scenario te starten, is het goed om gestructureerd de VR-methode te implementeren in de organisatie. We hebben hiervoor een implementatieplan geschreven die we specifiek maken in de organisatie. We gebruiken dit om de implementatie volledig te begeleiden. Hierdoor is zeker dat de juiste afdelingen en personen aangehaakt zijn en de VR-training goed ingezet kan worden in de opleidingen.

Periodiek wordt er een update van de software uitgebracht die de prestaties van de VR-bril verbeteren. Tevens worden er periodiek nieuwe scenario’s ontwikkeld en in de VR Bieb geplaatst. Deze updates dienen door de gebruiker zelf uitgevoerd worden. 

Om het gebruikersgemak te verhogen. Medewerkers zetten de bril aan en na 30 seconden blijf je in de VR-bieb. Hierdoor maakt het niet uit op welke knop je klikt: je blijft in de VR-bieb. Met het klikken op de volumeknop +-+-+- ontgrendel je dit ‘’slot’’.

*Eenmalige opstartkosten van €450 per bril

Aanvullende opties

Periodiek wordt er een update van de software uitgebracht die de prestaties van de VR-bril verbeteren. Tevens worden er periodiek nieuwe scenario’s ontwikkeld en in de VR Bieb geplaatst. Met extra software worden deze updates door ons op afstand doorgevoerd. Het enige wat nodig is om ze op een afgesproken tijdstip online te zetten. 

Als trainer van een groep is het lastig om in te schatten hoever iemand in een scenario is. Is de cursist zelf al begonnen en blijft lekker stil in een hoekje staan? Met deze oplossing kun je alle scenario’s gelijktijdig en centraal starten,  krijg je inzicht in alle VR brillen van de groep en is de accuduur inzichtelijk.

Ondanks alle moeite voor een optimale kwaliteit kan er altijd iets gebeuren. Bijvoorbeeld: een VR-bril werkt niet doordat de juiste modus niet is gestart of de controllers werken niet. Hiervoor hebben we een helpdesk die per telefoon, mail en WhatsApp te bereiken is. Door de extra software kunnen we tevens instellingen op afstand aanpassen.

Aanvragen